Polen krijgt Palletways

 • Polen krijgt Palletways

  Polen krijgt Palletways

  Palletways breidt Europees netwerk uit naar Polen.

  Palletways, het grootste Europese distributienetwerk voor palletvracht, gaat haar diensten in Europa uitbreiden via nieuwe samenwerkingen met transportbedrijven in Polen, Estland, Letland en Litouwen.

  De dienstverlening in de vier landen gaat in juni van start. Deze uitbreiding van het netwerk brengt de dekking van Palletways op 18 Europese landen. Palletways versterkt hiermee zijn positie als Europa’s grootste netwerk voor palletdistributie.

  Het internationale Palletways-netwerk telt nu meer dan 400 depots en 12 hubs waarmee in 18 Europese landen inzamel- en distributiediensten worden aangeboden. Het volledig geïntegreerde distributienetwerk bestaat uit meer dan 300 onafhankelijke transportbedrijven die elkaars middelen delen om sneller en kosteneffectiever kleine palletzendingen te leveren. Palletways is diverse malen bekroond vanwege haar uitstekende service, innovatie en technologische ontwikkelingen. Palletways Benelux bedient Nederland, België, Luxemburg en het Ruhrgebied in Duitsland en heeft een hub in Nijmegen.