ICT & Innovatie

pwit_3d_device

ICT & Innovatie

Een primeur binnen de industrie!

Een primeur binnen de industrie waarbij real-time uitgebreide operationele gegevens en klantgegevens kunnen worden bekeken, om processen, communicatie, verkeersplanning en gebruik van voertuigen te verbeteren. Het omvat onder meer live informatie over de voertuigstatus, zodat de locaties en aflevering van alle ladingen in de gaten kunnen worden gehouden. Ook kunnen ladingen met een risico op afleveringsproblemen zo proactief beheerd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om leveringen in kaart te brengen. Deze worden gevisualiseerd op een heat map, om te laten zien waar op dat moment ladingen worden afgeleverd en waar in de omgeving mogelijkheden voor klanten zijn om nieuwe markten te bedienen.

Track & trace

Ons online track & trace-systeem is het meest geavanceerde in de sector. De huidige status van elke pallet in het Verenigd Koninkrijk en Europa kan zo worden achterhaald, zonder dat een telefoongesprek noodzakelijk is. Op de kaart is de exacte locatie van een zending op elk moment te zien, in real-time en alle levertijden en geschatte tijd van aankomst. Palletways is het enige Europese netwerk dat deze transparante, real-time diensten via internet aanbiedt aan hun klanten.

Mobiel bewijs van aflevering

Bekijk de volledige informatie die op het afleveringspunt voor elke zending is ingevoerd via uw PC, tablet of mobiele telefoon.

Palletways Archway Scanning System

Palletways Archway Scanning System (P.A.S.S.) maakt gebruik van een netwerk van scanners en HD-camera’s om elk voertuig en elk individueel pallet te scannen en te fotograferen in elk palletsorteercentrum in het nationale overslagpunt in Lichfield. P.A.S.S. is gekoppeld aan het voertuigenbeheersysteem en biedt volledige zichtbaarheid van alle voertuigen en de locatie en de status van elk pallet.

P.A.S.S. is volledig geïntegreerd met de digitale informatie-hub, wat directe visuele toegang biedt tot informatie via elk internet-apparaat. Het fysieke systeem bestaat uit acht keer twee voertuigscanners, zestien barcodescanners en twee HD-camera’s. Elk systeem is geplaatst bij de ingang en uitgang van elk doorvoergebouw. Beide zijden van elk voertuig worden daarbij gescand. P.A.S.S. slaat informatie en afbeeldingen op (circa 10 gigabyte per dag) en biedt mogelijkheden voor analyses en navraagmogelijkheden voor alle belanghebbenden.

Mobiele app

Directe toegang tot alle informatie over de zending, ongeacht de mobiele dekking. De Palletways-app slaat de geüploade afleveringsbewijzen en andere statusgegevens automatisch op. Deze worden automatisch gedownload als er mobiele dekking is.